Fotografía newborn a Tarragona | Dvisual: Fotògraf newborn, fotografía smash cake i família Tarragona

Sessions de fotografia Newborn - recent nascut

No hi ha res més tendre que les primeres fotos d'un nadó acabat de néixer, com a fotògrafs newborn a Tarragona ens encanta poder immortalitzar aquests moments. La fotografia newborn és tot un repte i alhora una gran satisfacció, l'entrega d'aquestes fotografies es converteix en "felicitat tangible" per als papis i a nosaltres ens omple d'alegria.

Les sessions newborn s'han de realitzar durant els 15 primers dies de vida del nadó. L'ideal per a una sessió de fotos de bebé és que el nadó tingui al voltant de set dies de vida, el motiu és degut al fet que durant aquests primers dies els bebés són més elàstics, encara no han perdut la posició fetal, dormen més i tot no han desenvolupat els molestos còlics que es pateixen durant els primers mesos de vida.

Per a les sessions de fotografia newborn és necessari un ambient càlid i relaxat, que els pares i el nadó estiguin tranquils i se sentin còmodes, en el nostre estudi a Montbrió ho tenim tot preparat perquè així sigui. Són sessions que es poden allargar fins a 4 hores, però no tenim cap pressa, el nadó pot alimentar-se, dormir, anar a fer una passejada, el que faci falta perquè quan s'hagi quedat adormit puguem capturar els seus moments més tendres.

Si esteu buscant un fotògraf de bebés a Tarragona per fer una sessió newborn, no dubte a contactar-nos. Us deixem algunes fotografies newborn realitzades en el nostre estudi de fotos: